Skip to content
MOONFIELD FESTIVAL

“Ontdek een nieuw en krachtig verhaal. Moonfield neemt je mee naar hogere sferen. Een eclectische vlucht doorheen een creatief milieu waar beleving en opzwepende klanken elkaar ontmoeten. Om samen alles uit elke seconde te halen en onvergetelijke momenten te creëren.”

Welkom op Moonfield, een nagelnieuw tweedaags festival waar muziek, design en architectuur in elkaar worden verweven tot een creatieve en bruisende ontmoetingsplaats.  

Een Kempische parel dat zal doorgaan in het bosrijke landschap van de Oude Bleken te Mol. Op 27 en 28 augustus 2021 zal deze idyllische locatie overgoten worden met een saus van hiphop, electro, funky house, techno, afrobeat en alles daartussenin.

Trek je stoute dansschoentjes aan en vlieg mee op de heerlijke beats van prachtige artiesten op Moofield.

OUDE BLEKEN 25
2400 Mol


Met het openbaar vervoer:

Indien u met de trein komt, kunt u afstappen aan station van Mol. Van hieruit neemt u bus 2 op perron nummer 6 richting Europawijk – Millegem – Mol – Achterbos. Stap af aan de halte Mol – Castelsebaan (8 haltes). Volg van hieruit de richtingaanwijzers naar het festival.

 

Met de wagen:

Parking is voorzien in de nabijheid van het festival. Verder is er ook een kiss & ride zone aanwezig, vlakbij het festivalterrein.

Vanuit Antwerpen: Volg de E34 en E313 naar de Snelwegstraat/N19 in Westerlo. Neem de afrit 23 Geel-West naar de N19. Ga verder op de N19. Neem de N118 en sla rechtsaf naar de Castelsebaan. Vervolg naar de Oude Bleken in Mol.

Vanuit Hasselt: Neem de E313 naar de Staatsbaan in Ham. Neem afrit 25-Ham vanaf de E313. Neem de N110 naar de Martelarenstraat in Mol. Ga verder op de Martelarenstraat naar de Hofstede. Ga verder op de Hofstede. Neem de Bronstraat, Milostraat en Feynend om vervolgens linksaf op de Castelsebaan af te draaien. Vervolg naar de Oude Bleken in Mol.

Vanuit Eindhoven: Ga de N2 op vanaf de Noord Brabantlaan. Neem de E34 naar de
Huiskens/N118 in Arendonk, België. Neem afrit 26-Retie vanaf de E34. Ga verder op de N118. Sla linksaf naar de Castelsebaan. Vervolg naar de Oude Bleken in Mol.